Toegankelijk voor iedereen.
Genieten doe je met familie en vrienden, door samen lekker te eten.
IKRA bakkerijen gaat verder onder de naam IKRA Bakeries, met een nieuw logo gebaseerd op de traditionele handschildering met henna, die worden aangebracht op de vrouwenhand wanneer het feest is. Feest waarbij gastvrijheid altijd een centrale rol speelt. Deze nieuwe identiteit sluit beter aan bij bestaande business en de ambities die de bakkerij heeft om de mediterrane bakkerij toegankelijk te maken voor iedereen. IKRA is al bekend bij de uitheemse bakkerijen en belevert dagelijks vers mediterraans brood op 350 locaties in binnen- en buitenland. IKRA Bakeries streeft naar verbinding tussen de uitheemse bakkerij en de Nederlandse consument. Ze richt zich daarin niet alleen op Nederlanders met buitenlandse roots maar juist ook op de consument, die interesse heeft in de smaakvolle wereld van de mediterrane keuken.
Zonnige gastvrijheid, samen met traditioneel vakmanschap en authentieke recepten zorgen voor een toegankelijk en breed assortiment. Dagvers, diepvries of zuurstofarm lang houdbaar verpakt (ZAV). De mediterrane keukens die Ikra Bakeries vertegenwoordigt zijn te specificeren in: Arabisch, Turks en Marokkaans. Elke keuken kent zijn geheimen, en elke keukenheeft zijn eigen specifieke smaak. IKRA vertaalt dit naar een aansprekend broodassortiment en ook naar actuele concepten. Zo is de Power Pide, die verlaagd is in koolhydraten en rijk is aan vezels en eiwitten, geschikt voor consumenten die meer vragen van hun voeding.
Genieten doe je met familie en vrienden, door samen lekker te eten.
Turkse gerechten zijn meestal gebaseerd op vers fruit en groente, gegrild vlees, of vis en vele soorten salades. De diverse schotels worden vaak begeleid door yoghurt en sauzen. Ikra is de bakker voor Turkse specialiteiten zoals: pides, simit en baklava.
Genieten doe je met familie en vrienden, door samen lekker te eten.
Gastvrijheid zorgt voor verbinding tussen elkaar. De Marokkaanse keuken is sterk beïnvloed door de kooktradities van de Berbers, de Moren, de Arabieren en Andalusië. De Marokkaanse keuken staat erom bekend erg gekruid te zijn.Maak kennis met Marokkaanse tesnef, ook wel panbrood genoemd.
Bij lekker eten hoort een goed gesprek.
Dat start door te luisteren naar elkaar. De keuken van het Midden-Oosten omvat smaken van landen in de vruchtbare sikkel. Pure smaken voortgekomen uit lange tradities en beïnvloeding door de eeuwen heen.Met onze Libanese wraps anno nu , ben je verzekerd van de originele smaak.
Voel je thuis een beetje bakker.
Dek de tafel en serveer warme mediterrane specialiteiten. Ontdek de smaken uit het Midden-Oosten en verras je gasten met je gastvrijheid. Verwarm, dip, smeer, serveer en geniet.Maak ook thuis kennis met onze pides , pita’s, tortilla’s en simits, die we lang houdbaar verpakken (zav).