altttt kopya

Toegankelijk voor iedereen.

Genieten doe je met familie en vrienden, door samen lekker te eten.

Genieten doe je met familie en vrienden, door samen lekker te eten.

Turkse gerechten zijn meestal gebaseerd op vers fruit en groente, gegrild vlees, of vis en vele soorten salades. De diverse schotels worden vaak begeleid door yoghurt en sauzen. Ikra is de bakker voor Turkse specialiteiten zoals: pides, simit en baklava.

Iedereen is welkom.

Gastvrijheid zorgt voor verbinding tussen elkaar. De Marokkaanse keuken is sterk beïnvloed door de kooktradities van de Berbers, de Moren, de Arabieren en Andalusië. De Marokkaanse keuken staat erom bekend erg gekruid te zijn. Maak kennis met Marokkaanse tesnef, ook wel panbrood genoemd.

Bij lekker eten hoort een goed gesprek.

Dat start door te luisteren naar elkaar. De keuken van het Midden-Oosten omvat smaken van landen in de vruchtbare sikkel. Pure smaken voortgekomen uit lange tradities en beïnvloeding door de eeuwen heen.Met onze Libanese wraps anno nu , ben je verzekerd van de originele smaak.

Voel je thuis een beetje bakker.

Dek de tafel en serveer warme mediterrane specialiteiten. Ontdek de smaken uit het Midden-Oosten en verras je gasten met je gastvrijheid. Verwarm, dip, smeer, serveer en geniet. Maak ook thuis kennis met onze pides , pita’s, tortilla’s en simits, die we lang houdbaar verpakken (zav).
altttt kopya